Condiții Generale pentru utilizarea site-ului nostru.

INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului nostru de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând si navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Societatea noastră, nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software.

Societatea deține drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveți dreptul sa redistribuiți, vindeți, necompilați, dezasamblați aplicația software într-o forma perceptibila de către oameni.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea societății noastre, care își rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fără nici o informare prealabila.

Întregul conținut al site-ului este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul si prezentarea site-ului sunt deținute de societatea noastră. Este interzisa copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisa din partea societății nostre.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Conținutul informațiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor si serviciilor societății noastre. Societatea noastră nu va acorda nici o garanție referitoare la:

  • Evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
  • Reafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  • Inexistenta pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, societatea noastră nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.
Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele noastre, preturi, informații, campanii si promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului nostru nu poate constitui o ofertă ferma de a contracta si nu poate angaja răspunderea societății noastre în lipsa unor acorduri ulterioare.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate si exacte.

Societatea noastră nu poate garanta ca prezentele pagini nu conțin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informări corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care dorește sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze societatea noastră prin unul din mijloacele afișate în pagina de „Contact” a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauza cât si asupra condițiilor contractuale, tarifelor si informațiilor tehnice sau de alta natura.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătura cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului si la protecția utilizării va rugam sa ne contactați prin intermediul secțiunii „Contact” din site.