Povestea Crama Ceptura începe cu achiziația domeniului viticol din zona podgorilor Dealul Mare din Județul Prahova.  În localitatea Ceptura se află o mică cramă în care după achiziție am investit resurse, energie, timp și multă muncă pentru ca azi să spunem cu mândrie că suntem Crama Ceptura.

2003

Degustăm primul pahar de vin Crama Ceptura produs în crama. Este un moment de mare însemnatate pentru ce urma să se întămple. Este începutul unei evoluții constante şi a recunoașterii pe plan naţional și internațional.

2005

Munca și ambiția de a crea sortimente de vin care să satisfacă cele mai rafinate gusturi, ne țin ocupați. Este o perioadă în care atenția și grija noastră au vizat producția, începând cu procesul de culegere a strugurilor, maturare și condiții de îmbuteliere.

2006-2009

Primim prima recunoaștere pentru produsele noastre.

2009

Calitatea produselor noastre este recunoscută pe plan internațional la cele mai apreciate concursuri adunând de-a lungul timpului nu mai puțin de 100 medalii.

Prezent

Promisiunea noastră

Suntem Crama Ceptura, suntem versatili și sofisticați, suntem tradiție și inovație. Suntem vinul care ne aduce împreună.